For å være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av erfarne mekanikere, kan du levere bilen din hos oss. Det kan du spare både tid og penger på. Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold.

Åpningstider

Mandag - fredag 08:00 - 16:00 / Lørdag: stengt

Nils Arne Solberg
Nils Arne Solberg
Verksted
61 36 04 77
Sondre Strand
Sondre Strand
Delelager/verksted
61 36 04 77
Espen Brestad
Espen Brestad
Delelager/Garanti
61 36 04 77
AL6A9757
Service på alle merker

Det er viktig å følge serviceprogrammet til bilen din for å sikre dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon. Et komplett servicehefte vil dessuten føre til en økning i bilens verdi. Årlig service anbefales også av sikkerhetsmessige grunner for at bilen fungerer akkurat som den skal, noe som reduserer sjansen for uforutsette reparasjoner. Vi har også godkjent servicelinje for el-bil.

AL6A9690
EU-kontroll

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll, er noe alle biler må gjennom for å sikre en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Har du en bil som er mer enn 4 år gammel, må den gjennom en EU-kontroll annet hvert år. Ta den hos oss!

AL6A9639
Reperasjoner

Vi er stolt av vårt team med mastergrad og over 20års erfaring, din bil er vår lidenskap. Vi ønsker å gjøre ditt bilhold enkelt og til fordelaktig pris, med kvalitet i høyeste fokus.

Clutch 2755546 1280
Deler kun med orginalkvalitet

Vi er grossist lager i Valdres og lagerfører deler til alle bilmerker. Sondre og Espen gjør sitt ytterste for å hjelpe deg med deler eller tilbehør til din bil. Har vi ikke det du trenger på lager, strekker vi oss langt for å skaffe varer etter ditt behov.

Vi fikser bilen mens du er på hytta
- lån bil av Autohuset